Onlaynda 7 nəfər var
Auto 1.2 Salam gorrem menim skriptimi isledenler var burdan seslenirem olara eger kisiliyiniz varsa halalliqla isledin ve mod by: mr_sani
Silmeyin....
Day mennen bu qeder...
Təbriklər ! Yeni mövzu uğurla yaradıldı! Əgər mövzu Qaydalara uyğun olmazsa silinəcək. Mövzudan kənara çıxmayın, mövzuda başqasının fikirlərinə hörmətlə yanaşın, probleminiz varsa şəxsidə həll edin, mövzuda artıq post yazmayın. Qeyd ! Ailəsinə hörmət edən, qeyrəti olan söyüş söyməz, reklam etməz
Salam ne skriptidiki ?
İmza: Nə Artıq, Nədəki Əksik.
Birde her hansisa skrpti mod edende zip edim tam silecem ve oxu.txt yaradqcam ve babat soyiw yazcam oxu.txt ya...!
Adam kisi olar skrptime halalliq almaq belemi cetindi??? Ureyi aciq biriyem onsuzda halalliq vereceyem onsuzda
Neyse ta oziniz bilin buni yazdimki belke o serefsizler qeyrete gele....
SaNi, Onsuzda gerek bizim millete soyusnen yazasan amma elesi var soyus falan qozdamir skript mendede var amma isletmirem cunki hallalliq almaisam yukleyendede bilmirdim oranindi imkan olanda odenis edib isledecem
# SaNi (18.01.2019 / 16:25)
Salam gorrem menim skriptimi isledenler var burdan seslenirem olara eger kisiliyiniz varsa halalliqla isledin ve mod by: mr_sani
Silmeyin....
Day mennen bu qeder...Duzgun deyil.
Super, Islet halalliqin verirem ama mod by: Mr_SaNi
Deyisme...
Ele hereket
ELiKo_HD, Ayka.tk nin kohne skripti
Auto 1.2 di ve mod men etmisdim
Azhost.tk/chat
Mod by silinib ve halalliq verilmeyib
.
# SaNi (18.01.2019 / 16:32)
ELiKo_HD, Ayka.tk nin kohne skripti
Auto 1.2 di ve mod men etmisdim
Azhost.tk/chat
Mod by silinib ve halalliq verilmeyib
.Ele hereket duzgun deyil. Axi sende ezyet cekmisen.
Super, Tskrler...
Emeye hormet etmek lazimdir mende day edirem cunki men cetinlikleri gordum nece cetinlikleri var
Onun ucin emeye hormet lazimdir...
scriptin deyəndə, ilk scriptini qorumaqı bacar sonra günahı kimlərdəsə gör və müəllif hüquqi üçün hərkəs götürür səndən yaxşı özünə görə mod edir bunu edir paylaşılan və kiməsə keçən scriptə əziyyət qoyan hərkəs müəllif hüquqi qoyur
Düzəliş etdi: Xezri | 2 il əvvəl | 1 dəfəELiKo_HD, Beli ama gelki bunu bezi basa dusmeyenlere basa salda
tək günahlandırmaqla səni demədim işlədınlərdə halal işlətsin əsası müəllof hüquqini qorusun
Salam
nə Mənim Scirptim?
Bütün Kodlamaları 0 dan yazmısan?
0 dan Yazan heç belə Əminliklə Qadağa Qoymur
# dilxor (18.01.2019 / 16:36)
Salam
nə Mənim Scirptim?
Bütün Kodlamaları 0 dan yazmısan?
0 dan Yazan heç belə Əminliklə Qadağa Qoymurbax mən də bunu deyirəm)) auto 1.2 hara)) SaNi müəllif hara)) can ay Net aləmi nə günə qaldın))
# SaNi (18.01.2019 / 16:35)
ELiKo_HD, Beli ama gelki bunu bezi basa dusmeyenlere basa saldaGerek icazeyle alib, halalliqla istifade edesen.
Xezri, Onu mene xpmaqa samir vermisdi mende teze teze mod etdim ve ilk el isim.idi zipin silmisdim dosd usaqin bazasindan cekb paylasldi ve mende oz sozumi dedim ve saolsun ali sildi movzunu
Ama basa dusenler dusmedi....
Onsuzda men paylasacaqdim...

Cemi: 25