Onlaynda 3 nəfər var
kataloq scripti lazimsalam kataloq scripti lazimdi kimde var atsin zehmet olmasa
Təbriklər ! Yeni mövzu uğurla yaradıldı! Əgər mövzu Qaydalara uyğun olmazsa silinəcək. Mövzudan kənara çıxmayın, mövzuda başqasının fikirlərinə hörmətlə yanaşın, probleminiz varsa şəxsidə həll edin, mövzuda artıq post yazmayın. Qeyd ! Ailəsinə hörmət edən, qeyrəti olan söyüş söyməz, reklam etməz
BYQERIB, Ugurlar yoxumdu
InsALLAH taparsan
aleykum salam yoxumdur ugurlar
----
LiL_NeCo
niki ne muraciet ele
aznetde kataloq skripti yoxdu bosh yere axtarma, ruslarda var onlardan yukle tercume et ishlet.
uzag bawi toplist tapa bilersen aznetde oda best yuklemede var
Salam sistem ruslardan yaxsisin tapammadim
# BYQERIB (19.01.2019 / 17:46)
Salam sistem ruslardan yaxsisin tapammadimOnlardan yaxshini tapa bilmemisense vapshe axtarma
Sistem, nie ruhdan salirsan tapa biler bilmek olmaz
# DoN_KarLo (19.01.2019 / 17:49)
Sistem, nie ruhdan salirsan tapa biler bilmek olmazkimese bosh umid vermek onu aldatmaqdir, konkret aznetde kataloq skripti yoxdu bununla razilawmaq lazimdi.
ve men alternativ olaraq rus saytlarina bax dedim bunun harasi anlawilmir ve ruhdan salir ?
ordada 1 sehifeye baxib cixib tapmadim yaxwisini duwunmek ozun ozunu ruhdan salmaqdir, postlari diqqetle oxu bax kim kimi ruhdan salir.
Tamam anlasildi
ola biler yorgunam deqiq sece bilmirem
Movzu aktualligin itirib eli qaqa raziyam 1 sehifeye baxib cixiram tapmadim deirem vaxt azliqindan tam axtarammiram
Mövzu BYQERIB terefinden bağlandı!
Mövzu arxiv bölməsinə köçürüldü.

Cemi: 15