ADD.AZ |
![]() |
![]() |
Onlaynda 2 nəfər var
Salam.
Sizce Top Reyting Az dimeni ile qeyd edim yoxsa Biz domeni ile ?
Meslehetinize ehtiyacim Var.
Təbriklər ! Yeni mövzu uğurla yaradıldı! Əgər mövzu Qaydalara uyğun olmazsa silinəcək. Mövzudan kənara çıxmayın, mövzuda başqasının fikirlərinə hörmətlə yanaşın, probleminiz varsa şəxsidə həll edin, mövzuda artıq post yazmayın. Qeyd ! Ailəsinə hörmət edən, qeyrəti olan söyüş söyməz, reklam etməz
Az3N!ck, Salam az domeni ile qeyd etsen yaxsidi
Fərqi yoxdu mənə görə
vay aleykum salam istediyin domen ile qeyd elesen yaxsi olar baxda maddi cehete az domeni qeyd ede bileceksense az domeni ile qeyd ele
Mövzu adı "Top reyting üçün domain seçimi" olaraq dəyişdirildi!
Mövzu açarkən diqqətli olun!
# BYQERIB (15.12.2018 / 07:47)
Az3N!ck, Salam az domeni ile qeyd etsen yaxsidiÇox sağol qardaş
# BaLaKenLi (15.12.2018 / 07:56)
vay aleykum salam istediyin domen ile qeyd elesen yaxsi olar baxda maddi cehete az domeni qeyd ede bileceksense az domeni ile qeyd eleBəli maddiyat çatdırır az domenine ozmde az istiyirem
# Sistem (15.12.2018 / 08:32)
Mövzu açarkən diqqətli olun!Üzürlü say tələsik oldu)
# P4M3R4IK (15.12.2018 / 07:55)
Fərqi yoxdu mənə görəözündə bilirsən ki o açmaq istədiyim az domeni ilə olan ad çox tanınmış dı məncə onunla daha asan qaldırmaq olar + o artıq öz sözün deyib sadəcə nədənsə başı buraxıldı ama mən qeyd edənnən sonram başın buraxmayacam) çünki mənə görə bu başlanğıcdır) başladımsa axıradək aparacam. İnşALLAH hərşeyin ən yaxşısı bizdə olacaaq, bir iki şeyi istəyirəm olar da olsun fsom aznet əlimizdə olacaq yaxşı mənada çatın başın burax
ele ise secim senin dir
Salam .az/.com/.net/.org bunlardan biri amma o fikirləşdirim domeni nəzərdə tutursansa .az yaxşıdı
# RTCoDeR (15.12.2018 / 09:09)
Salam .Az Domeni Ile Etsen Yaxsi Olar Eger Istune Dusub Iwledesense .az Domeni Daha MeslehetdirAz la edecem sabah yox birsi gun qeyd olunur o domen
# SadiqHuseynoff (15.12.2018 / 12:02)
Salam .az/.com/.net/.org bunlardan biri amma o fikirləşdirim domeni nəzərdə tutursansa .az yaxşıdıFikirlewdiyim azTOP.az di
mövzu off .gif)
Mövzu Az3N!ck terefinden bağlandı!
Mövzu Bağlıdır
| #1 |
Sizce Top Reyting Az dimeni ile qeyd edim yoxsa Biz domeni ile ?
Meslehetinize ehtiyacim Var.
| #2 |
| #3 |
| #4 |
| #5 |
| #6 |
Mövzu açarkən diqqətli olun!
| #7 |
Az3N!ck, Salam az domeni ile qeyd etsen yaxsidiÇox sağol qardaş
| #8 |
vay aleykum salam istediyin domen ile qeyd elesen yaxsi olar baxda maddi cehete az domeni qeyd ede bileceksense az domeni ile qeyd eleBəli maddiyat çatdırır az domenine ozmde az istiyirem
| #9 |
Mövzu açarkən diqqətli olun!Üzürlü say tələsik oldu)
| #10 |
Fərqi yoxdu mənə görəözündə bilirsən ki o açmaq istədiyim az domeni ilə olan ad çox tanınmış dı məncə onunla daha asan qaldırmaq olar + o artıq öz sözün deyib sadəcə nədənsə başı buraxıldı ama mən qeyd edənnən sonram başın buraxmayacam) çünki mənə görə bu başlanğıcdır) başladımsa axıradək aparacam. İnşALLAH hərşeyin ən yaxşısı bizdə olacaaq, bir iki şeyi istəyirəm olar da olsun fsom aznet əlimizdə olacaq yaxşı mənada çatın başın burax
| #11 |
| #12 |
| #13 |
Salam .Az Domeni Ile Etsen Yaxsi Olar Eger Istune Dusub Iwledesense .az Domeni Daha MeslehetdirAz la edecem sabah yox birsi gun qeyd olunur o domen
| #14 |
Salam .az/.com/.net/.org bunlardan biri amma o fikirləşdirim domeni nəzərdə tutursansa .az yaxşıdıFikirlewdiyim azTOP.az di
| #15 |
.gif)
| #16 |
![]() |
![]() |