Onlaynda 3 nəfər var
Telefonda Internet Problemi..Salam. Telefonum 2G, 3G, 4G desteklidir.. ve 3G normal olaraq iwleyirdi.. taki bugun 2,3 defe 2G ve 3G olaraq deyisdim. Ve sonra bele bir problem yarandi 3G Edirem set gelir ama hecbir internet resurslarinnan istifade etmek olmur. Opera, chrome, youtube bir sozlerle hecbirinnen. Ama 2G edirem.. (E) Olur ve normal iwleyir. Blinler Komek etsin zehmet olmasa....
Telefon: fly cirrus9
Təbriklər ! Yeni mövzu uğurla yaradıldı! Əgər mövzu Qaydalara uyğun olmazsa silinəcək. Mövzudan kənara çıxmayın, mövzuda başqasının fikirlərinə hörmətlə yanaşın, probleminiz varsa şəxsidə həll edin, mövzuda artıq post yazmayın. Qeyd ! Ailəsinə hörmət edən, qeyrəti olan söyüş söyməz, reklam etməz
:punish:45 GB internetin ola istifade ede bilmeyesen zibil!:bratok:
# MasterUmid (07.03.2019 / 19:36)
:punish:45 GB internetin ola istifade ede bilmeyesen zibil!:bratok:Format ele duzelecey
# AslanGeo (07.03.2019 / 19:41)
Format ele duzeleceyNetwork ayarlatini formatladim xeyri olmadi
----
Ama nar 3G, 4G iwleyir
----
Telefonu tam format eledim. Heyif oqeder fayl, melumatlardan. Gmail mail herwey getdi. Bele telefonun sistemini ..!
Menimde basma gelib o is apardim ustaya 5 azn xercim cxdi tam bilmedim neyin se duzeldib indi 4G bele super isleyir
Movzu of duzeldi. Bowuna format eledim. Webekede problem varimiw bugun baxdim duzelib
Mövzu MasterUmid terefinden bağlandı!
Mövzu arxiv bölməsinə köçürüldü.

Cemi: 8