ADD.AZ |
![]() |
![]() |
Onlaynda 5 nəfər var
Salam dostlar. Forumdan razısınız? İrad və təkliflərinizi şərhdə qeyd edin mümkünsə
Təbriklər ! Yeni mövzu uğurla yaradıldı! Əgər mövzu Qaydalara uyğun olmazsa silinəcək. Mövzudan kənara çıxmayın, mövzuda başqasının fikirlərinə hörmətlə yanaşın, probleminiz varsa şəxsidə həll edin, mövzuda artıq post yazmayın. Qeyd ! Ailəsinə hörmət edən, qeyrəti olan söyüş söyməz, reklam etməz
aleykum salam xeyir forumnan razi qalmaq ucun emeli iw gorulmelidi ne addim atmisiz? useri celb edecek hec biwey yoxdu misal men bura girirem meni celb eden movzu yoxdu fikir bildirem ve ya muzakire edem forum oz vezifelerin yerine yetire bilmir
# Ruslan_Lacinli (09.03.2019 / 09:03)
aleykum salam xeyir forumnan razi qalmaq ucun emeli iw gorulmelidi ne addim atmisiz? useri celb edecek hec biwey yoxdu misal men bura girirem meni celb eden movzu yoxdu fikir bildirem ve ya mBunu menmi etmeliyem istifadecimi etmelidi?
Men elimden geleni edirem istifadeci sadece baxmaq uchun girirse men ne ede bilerem axi.
# Admin (09.03.2019 / 10:19)
Bunu menmi etmeliyem istifadecimi etmelidi?
Men elimden geleni edirem istifadeci sadece baxmaq uchun girirse men ne ede bilerem axi.Beli aktivlewene qeder butun yuk sayt rehberinin uzerine duwur kim senin ozun qeder can yandirar sayta?
# Ruslan_Lacinli (09.03.2019 / 10:53)
Beli aktivlewene qeder butun yuk sayt rehberinin uzerine duwur kim senin ozun qeder can yandirar sayta?Təbii ki mən bütün günü can yandırıram. Tək deyiləm adının məxvi qalmağını istəyən birində var. Qorumaq qaldırmaq üçün əlimizdən gələni əsirgəmirik
Davam edək
| #1 |
| #2 |
| #3 |

| #4 |
aleykum salam xeyir forumnan razi qalmaq ucun emeli iw gorulmelidi ne addim atmisiz? useri celb edecek hec biwey yoxdu misal men bura girirem meni celb eden movzu yoxdu fikir bildirem ve ya mBunu menmi etmeliyem istifadecimi etmelidi?
.gif)
| #5 |
Bunu menmi etmeliyem istifadecimi etmelidi?
.gif)
| #6 |
Beli aktivlewene qeder butun yuk sayt rehberinin uzerine duwur kim senin ozun qeder can yandirar sayta?Təbii ki mən bütün günü can yandırıram. Tək deyiləm adının məxvi qalmağını istəyən birində var. Qorumaq qaldırmaq üçün əlimizdən gələni əsirgəmirik
| #7 |
![]() |
![]() |