ADD.AZ |
![]() |
![]() |
Onlaynda 3 nəfər var
Salam neçə gündür araşdırma edirəm bu haqqda. Bootstrapa bənzər və hətta bootstrapdan qat qat üstün frameworklər tapmışam. Onları aşağıda qeyd edəcəm. Qeyd edim ki, artıq bootstrap işlətmirəm yeni frameworklərlə işləyirəm bootstrap mənə görə köhnədir və heç də rahat deyil.
- Semantic UI - qrid sisteminə sahib css framvorkdür. Bootstrapdan dəfələrlə üstün olduğun deyə bilərəm özündə bir çox class, button və ikonu birləşdirir. Məsləhətlidi.
- Bulma.io - qrid sistemiylə işləyən framevorkdur. Bootstrapdan üstündür mənə görə. Rahat və gözəl dizayna sahibdir, tərkibində xeyli class, button və icon var. JavaScript olmadan çox sayda animasiyanı dəstəkləyir.
- Materialize CSS - də qrid sistemiylə işləyən framevorkdur. Bootstrapdan üstündür. Material dizaynlar üçün birə birdir, tərkibində çoxlu sayda class, button və icon var. Animasiyaları çox gözəldir bəzi funksiyalar üçün ilkin səviyyədə JavaScript və ya jQuery bilmək yetər.
- Skeleton - da qrid sistemiylə işləyən framevorkdur. Bootstrap bildiyimiz üzərə çox ağırdır və sırf qrid sisteminə görə onu istifadə edənlər var. Əgər sizə sadəcə qrid sistemi lazımdırsa istifadə edin çox yüngül framevorkdür.
Digər framevorklər də aşağıdadır çox araşdırmamışam amma gözəl olduqların deyə bilərəm
- Foundation
- UI Kit
- Pure CSS
PS: qrid sistemi deyərkən responsive nəzərdə tutulur.
Uğurlar
)
Düzəliş etdi: SadiqHuseynoff | 2 il əvvəl | 1 dəfə
Təbriklər ! Yeni mövzu uğurla yaradıldı! Əgər mövzu Qaydalara uyğun olmazsa silinəcək. Mövzudan kənara çıxmayın, mövzuda başqasının fikirlərinə hörmətlə yanaşın, probleminiz varsa şəxsidə həll edin, mövzuda artıq post yazmayın. Qeyd ! Ailəsinə hörmət edən, qeyrəti olan söyüş söyməz, reklam etməz
Materialize, Skeleton, Pure CSS xeberim var idi. Digerlerinden yox.. melumat ucun teşekkurler.
Thanks
# MiCRoNiCk (15.03.2019 / 15:19)
Materialize, Skeleton, Pure CSS xeberim var idi. Digerlerinden yox.. melumat ucun teşekkurler.Xoşdur, hər biri gözəldi mən əsasən materialize cssdən istifadə edirəm.
Gozel melumatlardir twk Sadiq
# Admin (15.03.2019 / 15:47)
Gozel melumatlardir twk SadiqXoşdur məllim, buyur)
təşəkkür edirə Bəy.
Təşəkkürlər ürəyim
qaam coox sag ol
# SadiqHuseynoff (15.03.2019 / 15:13)
Salam neçə gündür araşdırma edirəm bu haqqda. Bootstrapa bənzər və hətta bootstrapdan qat qat üstün frameworklər tapmışam. Onları aşağıda qeyd edəcəm. Qeyd edim ki, artıq bootstrap işlətmirəm yeni fraMen hemiwe bootstrapdan en cox responsiveni ustun tutmuwam
[_X3T4_N!CK_], Bootstrap çox ağır və narahatdı + animasiyalar filan yoxdu tərkibində mən materialize işlədirəm əsasən class və rəngləri də o qədər çoxdur ki təsadüfi hallarda əlavə css kodu yazmaq lazım olur oda margin, padding, hover filan. Bir mənfi cəhəti odur ki bootstrapda margin və padding kimi classlar hazır var və türkcə qaynaq çoxdu. Mən materializeni və digər frameworkləri rəsmi documentationdan ingiliscə zülümlə öyrənmişəm.
# SadiqHuseynoff (15.03.2019 / 23:35)
[_X3T4_N!CK_], Bootstrap çox ağır və narahatdı + animasiyalar filan yoxdu tərkibində mən materialize işlədirəm əsasən class və rəngləri də o qədər çoxdur ki təsadüfi hallarda əlavə css kodu yazmaq la- caliw css kodlarin ezberle responsiveden tutmuw bootstrapa kimi elifbani bilirsense davami gelecek.gif)
- css i men ezberlemiwem yoxsa sen dediyin kimi her wey zulm olur biri var cetin biri var zulm cetin deye eslinde bir wey yoxdur
# [_X3T4_N!CK_] (16.03.2019 / 00:00)
- caliw css kodlarin ezberle responsiveden tutmuw bootstrapa kimi elifbani bilirsense davami gelecek.gif)
- css i men ezberlemiwem yoxsa sen dediyin kimi her wey zulm olur biri var cetin biri var zulƏlbəttə. CSS bilmədən bootstrap eləcə də digər frameworkləri istifadə etmək demək olarki olmaz olsa da düzgün işləməz sayt necə ki, bəziləri php bilmədən laravelə üz tutur
MawAllah QAQA.
| #1 |
- Semantic UI - qrid sisteminə sahib css framvorkdür. Bootstrapdan dəfələrlə üstün olduğun deyə bilərəm özündə bir çox class, button və ikonu birləşdirir. Məsləhətlidi.
- Bulma.io - qrid sistemiylə işləyən framevorkdur. Bootstrapdan üstündür mənə görə. Rahat və gözəl dizayna sahibdir, tərkibində xeyli class, button və icon var. JavaScript olmadan çox sayda animasiyanı dəstəkləyir.
- Materialize CSS - də qrid sistemiylə işləyən framevorkdur. Bootstrapdan üstündür. Material dizaynlar üçün birə birdir, tərkibində çoxlu sayda class, button və icon var. Animasiyaları çox gözəldir bəzi funksiyalar üçün ilkin səviyyədə JavaScript və ya jQuery bilmək yetər.
- Skeleton - da qrid sistemiylə işləyən framevorkdur. Bootstrap bildiyimiz üzərə çox ağırdır və sırf qrid sisteminə görə onu istifadə edənlər var. Əgər sizə sadəcə qrid sistemi lazımdırsa istifadə edin çox yüngül framevorkdür.
Digər framevorklər də aşağıdadır çox araşdırmamışam amma gözəl olduqların deyə bilərəm
- Foundation
- UI Kit
- Pure CSS
PS: qrid sistemi deyərkən responsive nəzərdə tutulur.
Uğurlar
.gif)
Düzəliş etdi: SadiqHuseynoff | 2 il əvvəl | 1 dəfə
| #2 |
| #3 |
| #4 |
İmza: what the auye )))
| #5 |
Materialize, Skeleton, Pure CSS xeberim var idi. Digerlerinden yox.. melumat ucun teşekkurler.Xoşdur, hər biri gözəldi mən əsasən materialize cssdən istifadə edirəm.
| #7 |
| #8 |
Gozel melumatlardir twk SadiqXoşdur məllim, buyur)
| #9 |
İmza: #endregion!
| #11 |
İmza: Founder of MeqaHost.Com and TexnoAze.Com
| #12 |
| #15 |
Salam neçə gündür araşdırma edirəm bu haqqda. Bootstrapa bənzər və hətta bootstrapdan qat qat üstün frameworklər tapmışam. Onları aşağıda qeyd edəcəm. Qeyd edim ki, artıq bootstrap işlətmirəm yeni fraMen hemiwe bootstrapdan en cox responsiveni ustun tutmuwam
| #16 |
| #17 |
[_X3T4_N!CK_], Bootstrap çox ağır və narahatdı + animasiyalar filan yoxdu tərkibində mən materialize işlədirəm əsasən class və rəngləri də o qədər çoxdur ki təsadüfi hallarda əlavə css kodu yazmaq la- caliw css kodlarin ezberle responsiveden tutmuw bootstrapa kimi elifbani bilirsense davami gelecek
.gif)
- css i men ezberlemiwem yoxsa sen dediyin kimi her wey zulm olur biri var cetin biri var zulm cetin deye eslinde bir wey yoxdur
| #18 |
- caliw css kodlarin ezberle responsiveden tutmuw bootstrapa kimi elifbani bilirsense davami gelecek
.gif)
- css i men ezberlemiwem yoxsa sen dediyin kimi her wey zulm olur biri var cetin biri var zulƏlbəttə. CSS bilmədən bootstrap eləcə də digər frameworkləri istifadə etmək demək olarki olmaz olsa da düzgün işləməz sayt necə ki, bəziləri php bilmədən laravelə üz tutur
| #19 |
![]() |
![]() |