ADD.AZ |
![]() |
![]() |
Onlaynda 5 nəfər var
Salam dostlar qrab eteyin oyrenmek istedim youtubeden arasdirdim ve http://m.saytadi/index.php de sefan.ru nu qrab eledim ama dusmur harda sef elemisem?
Təbriklər ! Yeni mövzu uğurla yaradıldı! Əgər mövzu Qaydalara uyğun olmazsa silinəcək. Mövzudan kənara çıxmayın, mövzuda başqasının fikirlərinə hörmətlə yanaşın, probleminiz varsa şəxsidə həll edin, mövzuda artıq post yazmayın. Qeyd ! Ailəsinə hörmət edən, qeyrəti olan söyüş söyməz, reklam etməz
#kod asagida#
<?
$adres='http://sefan.ru';
//print_r($melumatlar);
$secmek='@<title>(.*?)</title>@si';
preg_match($netice, $melumatlar, $netice);
print_r)$netice);
$melumatlar=file_get_contest($adres);
print_r($melumatlar)
preg_match($secmek, $melumatlar, $netice);
$sekil_sec='@img class="conLenL-img"src"(.*?)"alt=""@si';
//echo $netice[1];
preg_match($sekil sec, $melumatlar, $netice_sekil);
//echo $netice_sekil[1]
preg_match($secmek, $melumlatlar, $netice);
//echo $netice_sekil[1]
$metnsec='@<div class="article text"itemprop='articleBody">(.*?)</div>@si';
preg_match($metn_sec, $melumatlar, $netice_metn);
print_r($netice_metn);
?>
Bilen yoxdu?
Salam.
Bu atdığın kodun işləməsi münkün deyil, işləyə bilməz.
Sadəcə burdan baxıb deyirəmki linya (8,10,11,18,26) syntax səhvi var.
Hələ bilmirəm qrab düzgünmü qurulub, belə işləməsi münkün deyil..
---
Syntax səhvlərini tapmaqda çətinlik çəkirsənsə https://phpcodechecker.com/ bu saytdan kodları daxil et, sayt sənə səhvin harda olduğunu göstərəcək düzəltmək sənə qalır.
---
Bütün syntax səhvlərini düzəltdikdən sonra qrab işləməsə əgər, kodlamada səhv qurulmuş ola bilər vəya ümumiyyətlə qrab etmək istədiyin saytın anti qrab sistemi var.
---
Hərşeydən əvvəl saytın daxili html kodlamasını tam dəqiq baxıb bilməlisən yoxsa alınmaz.
Tesekkurler. Deyirem axi fb qrablayan yoxdu demek alinmir ona gore
# By-Behruz (19.03.2019 / 08:22)
Tesekkurler. Deyirem axi fb qrablayan yoxdu demek alinmir ona goreFbda qrablanasi hecne yoxdu axi ona gore yoxdu
Pis sayt deyilki men bacarsam qrablayardim sora bir herf ferqi ile sayt acardim qurardim fb sahibi kimi biri olardim.
# By-Behruz (19.03.2019 / 09:00)
Pis sayt deyilki men bacarsam qrablayardim sora bir herf ferqi ile sayt acardim qurardim fb sahibi kimi biri olardim.Sen neden danisdigini heç Basa dusursen?
Qrab etmekle her hansisa sayt senin olmur. Sadece melumatlari elde edirsen. Qeydiyyatli saytlari qrab etmekle sen hence elde etmirsen.
Duz deyirsen
# By-Behruz (19.03.2019 / 09:00)
Pis sayt deyilki men bacarsam qrablayardim sora bir herf ferqi ile sayt acardim qurardim fb sahibi kimi biri olardim.
Yox qrab isi helelik menim ucun cetindi bir ay php qurum oyrenim biraz hec olmasa bir script mod edim sora qraba baxacam gorum belke bacardim
# By-Behruz (19.03.2019 / 18:55)
Yox qrab isi helelik menim ucun cetindi bir ay php qurum oyrenim biraz hec olmasa bir script mod edim sora qraba baxacam gorum belke bacardim2015 den php oyrenmeye caliwiram, hele bir wey oyrene bilmemiwem. 1 Aya yalniz if else oyrenersen.
Mövzu By-Behruz terefinden bağlandı!
Mövzu arxiv bölməsinə köçürüldü.
Mövzu Bağlıdır
| #1 |
İmza: B4H3R4ID
| #2 |
| #3 |
<?
$adres='http://sefan.ru';
//print_r($melumatlar);
preg_match($netice, $melumatlar, $netice);
print_r)$netice);
$melumatlar=file_get_contest($adres);
print_r($melumatlar)
preg_match($secmek, $melumatlar, $netice);
$sekil_sec='@img class="conLenL-img"src"(.*?)"alt=""@si';
//echo $netice[1];
preg_match($sekil sec, $melumatlar, $netice_sekil);
//echo $netice_sekil[1]
preg_match($secmek, $melumlatlar, $netice);
//echo $netice_sekil[1]
$metnsec='@<div class="article text"itemprop='articleBody">(.*?)</div>@si';
preg_match($metn_sec, $melumatlar, $netice_metn);
print_r($netice_metn);
?>
| #4 |
| #5 |
Bu atdığın kodun işləməsi münkün deyil, işləyə bilməz.
Sadəcə burdan baxıb deyirəmki linya (8,10,11,18,26) syntax səhvi var.
Hələ bilmirəm qrab düzgünmü qurulub, belə işləməsi münkün deyil..
---
Syntax səhvlərini tapmaqda çətinlik çəkirsənsə https://phpcodechecker.com/ bu saytdan kodları daxil et, sayt sənə səhvin harda olduğunu göstərəcək düzəltmək sənə qalır.
---
Bütün syntax səhvlərini düzəltdikdən sonra qrab işləməsə əgər, kodlamada səhv qurulmuş ola bilər vəya ümumiyyətlə qrab etmək istədiyin saytın anti qrab sistemi var.
---
Hərşeydən əvvəl saytın daxili html kodlamasını tam dəqiq baxıb bilməlisən yoxsa alınmaz.
İmza: Fully automatic protection system
| #6 |
| #7 |
Tesekkurler. Deyirem axi fb qrablayan yoxdu demek alinmir ona goreFbda qrablanasi hecne yoxdu axi ona gore yoxdu
| #8 |
| #9 |
Pis sayt deyilki men bacarsam qrablayardim sora bir herf ferqi ile sayt acardim qurardim fb sahibi kimi biri olardim.Sen neden danisdigini heç Basa dusursen?
Qrab etmekle her hansisa sayt senin olmur. Sadece melumatlari elde edirsen. Qeydiyyatli saytlari qrab etmekle sen hence elde etmirsen.
İmza: what the auye )))
| #10 |
| #11 |

| #12 |
| #13 |
Yox qrab isi helelik menim ucun cetindi bir ay php qurum oyrenim biraz hec olmasa bir script mod edim sora qraba baxacam gorum belke bacardim2015 den php oyrenmeye caliwiram, hele bir wey oyrene bilmemiwem. 1 Aya yalniz if else oyrenersen.
İmza: what the auye )))
| #14 |
Mövzu arxiv bölməsinə köçürüldü.
![]() |
![]() |