Onlaynda 5 nəfər var
Johncms6.x.x gunlukbal komek lazimJohncms 6.x.x ucun gundelik bal alma scripti paylasilmisdi
http://add.az/best/?file_id=118 burda ama index.php si yoxdu ve nece qurulacaqi da yoxdu bunur hara atim neyleyim ki islesin? men qurdum islemedi
Təbriklər ! Yeni mövzu uğurla yaradıldı! Əgər mövzu Qaydalara uyğun olmazsa silinəcək. Mövzudan kənara çıxmayın, mövzuda başqasının fikirlərinə hörmətlə yanaşın, probleminiz varsa şəxsidə həll edin, mövzuda artıq post yazmayın. Qeyd ! Ailəsinə hörmət edən, qeyrəti olan söyüş söyməz, reklam etməz
Sen sadece extract et sonra install lari yukle ve readme.txt de olan kodu oldugu kimi incfiles/head.php ya at hazir
Salam mende nokiadi max 5000 kod icaze verir artiq olanda kesir metini head.php ye ata bilmedim ona gore
Telefon üçün xisusi editor yükləyib phpni telefona yükləyib düzəliş edə bilərsən.
İmza: Fully automatic protection system
Telefon uchun ES proqramindan istifade ede bilersen
Es fayl meneceri var idi andoridi o qeder isletdim gece gunduz bazada qaldim hem hostda yer limiti doldu 99% hemde tel yandi 4 5 gun olar ona gore yoxsa ede bilerdim
Hələdə düzəldə bilməmisənsə bazanı yaz özüm düzəldim day.
İmza: Fully automatic protection system
Yazardim ama hotung bandwith dolubdu o senin qeyd elemisdin ki o domende indi login parol yaziram deyir sefdi

Cemi: 9