Onlaynda 5 nəfər var
Pul qazanmagin vaxtidir)Salam dostlar.
Mene 5 iwci lazimdir. Men onlara her hansisa bir wey gonderecem onlar satacaqlar. Her hansisa aksessuar ve s. Onlar evvelce mene pulu gonderecekler mende ne satilsa, onu gonderecem.
Iwcilere odeniw poct, portmanat, kontur vasitesile olunacaq.
Kimin fikri ciddirse, pm-da yaza biler.
Təbriklər ! Yeni mövzu uğurla yaradıldı! Əgər mövzu Qaydalara uyğun olmazsa silinəcək. Mövzudan kənara çıxmayın, mövzuda başqasının fikirlərinə hörmətlə yanaşın, probleminiz varsa şəxsidə həll edin, mövzuda artıq post yazmayın. Qeyd ! Ailəsinə hörmət edən, qeyrəti olan söyüş söyməz, reklam etməz
sənə işci lazımdı , və o işcilər sənə öncə məhsulun pulunu göndərəcəklər ,və sonrada sən o məhsulları işcilərə göndərəcəksən onlarda satış edəcək?
Ruslan_Lacinli, Sagolun aksessuar ve s. Yazdim ki, cox wey telefon ve b.
Schwarz, ele bil ki, 20 manata tel var onlar 20 manati mene gonderecek, mende mehsulu onlara. Ancaq, evvela pul gelmelidir. Sonra ise satdiqlari mehsulun faizle her ayliq ve ya heftelik qazanclarini verecem.
# By_KiLLeR (31.03.2019 / 15:42)
Schwarz, ele bil ki, 20 manata tel var onlar 20 manati mene gonderecek, mende mehsulu onlara. Ancaq, evvela pul gelmelidir. Sonra ise satdiqlari mehsulun faizle her ayliq ve ya heftelik qazanclarini çox məntiqsiz bir şeydir.
əgər mənim büdcəm varsa və mən hər hansı bir məhsulu satıramsa niyə % lə işləyim ki və əgər əlimdə pul varsa mən onu sənə və ya digər bir şəxsə göndərib 10-15 gün ərzində məhsulu satım və ya sata bilməyim.
sözün əsl mənasında heçdə məntiqə uyğun bir şey deyil.
hara fırlasan , hara çevirsən məntiqsizdir.
mənim büdcəm varsa niyə o büdcəni sənə və ya digər şəxsə verim və özümdə ora gedim bura gedim məhsulu satım və o məhsuldan hər hansı bir kiçik miqdarda %-lə pul qazanım?.
Çox məntiqsizdir.
yenədə uğurlar.
Schwarz, Sen meni bawa duwmedin.
Seni dediyin fikirle men hemfikirem. Men sene satmiram. Sen hazir klent tapirsan, mehsulu men gonderirem. Iwcinin iwi yalniz pulu alib mene gondermek olur. Yeqin ki, indi meni daha yaxwi bawa duwdun.
XAN, sonuncu postuma bax. Bawa duwsen haqq verersen. Arifin dediyi kimi mentiqsiz fikirin mene adiyyati yoxdur)
By_KiLLeR,
yenədə məntiqsizdi Sənin üçün daha əl verişli ola bilər. Ama məsələn özümdən götürürəm. Həm Klenti mən tapacam nəsə narazıçılığda olanda ortada mən qalacam.. Lap ofis' in %li işinə bənzədi.. Yenədə Sənə uğurlar.XAN, o senin problemindir.
Onda iwleme.
Tewekkurler...
By_KiLLeR,
Problemdən söhbət getmir . Sən onu mənim problemim kimi görürsənsə ujey oda sənin problemindir..
İşləmək istəyən var sənlə?
Bol İşçi ....XAN, Ele problemden gedir sohbet.
Bu iwde menim qayda-qanunum budur. Razi olan iwleyer, olmayan iwlemez.
Burda dalawmiriq sadece sohbet edirik.
Tewekkurler
By_KiLLeR,
Hə məndə onu deyirəm. Sənə bol işçiii
Telefondan dava eləyəsi insan deiləm. . . .
# XAN (02.04.2019 / 13:01)
By_KiLLeR, Hə məndə onu deyirəm. Sənə bol işçiii
Telefondan dava eləyəsi insan deiləm. . . .tewekkur...

Cemi: 16