Onlaynda 5 nəfər var
Bakcell APNSalam mənə pulsuz internet üçün bakcell apn lazımdır. Köməy etsəz sevinərəm
.gif)
İmza: Nə Artıq, Nədəki Əksik.
Təbriklər ! Yeni mövzu uğurla yaradıldı! Əgər mövzu Qaydalara uyğun olmazsa silinəcək. Mövzudan kənara çıxmayın, mövzuda başqasının fikirlərinə hörmətlə yanaşın, probleminiz varsa şəxsidə həll edin, mövzuda artıq post yazmayın. Qeyd ! Ailəsinə hörmət edən, qeyrəti olan söyüş söyməz, reklam etməz
Salam, sözün düzü bildiyimə görə 90% qədər ləğv edilib day qalan 10% gizli gizli olanlardı.
İmza: Fully automatic protection system
P4M3R4IK, Bəlkədə qalanları vardır inşALLAH
.gif)
# HasanoFF_Pro (06.04.2019 / 17:57)
P4M3R4IK, Bəlkədə qalanları vardır inşALLAH .gif)
Olsada pulla satacaqlar, əvvələr güclü satışı var idi bu pulsuz internetin amma mən heç vaxt almamışdım işlətməmişəm, daim internet olub evde.
İl olub 2019 hələ də pulsuz apn, pulsuz internet axtarışındasınız. Mənə elə gəlir ki mobil operatorlarımızın azərbaycan üçün nəzərdə tutlan data trafik paketlərinin qiymətləri çox normaldır. Məsələn mən azercell işlədirəm və aylıq 30 azn pul köçürürəm balansa 50GB data paket üçün. Ürəyim istəyən kimi də istifadə edirəm, ən çox da instagram və youtube, amma yenə də bitməmiş hissə qalır. Deməyim odur ki işləsəz, evdə boş boş oturmasaz, və ya oturub php haqqında oxuyub öyrənsəz pulsuz apn axtarmağa ehtiyac qalmayacaq :e1874: evdə boş boş oturub pulsuz apn axtarmaqla irəli gedə bilməyəcəksiniz əsla
Düzəliş etdi: Mr_iLQaR | 2 il əvvəl | 1 dəfə# Mr_iLQaR (06.04.2019 / 18:01)
İl olub 2019 hələ də pulsuz apn, pulsuz internet axtarışındasınız. Mənə elə gəlir ki mobil operatorlarımızın azərbaycan üçün nəzərdə tutlan data trafik paketlərinin qiymətləri çox normaldır. Məsələn mAzerbaycanda internet diger olkelerden qat-qat bahadi. Hele verdikleri surete baxilarsa atxod internetdi.
Bilən varsa yazsın. Yoxdusa can sağolsun.
MasterUmid, Atxod deyile
"Qaz'ercell" -di ne ucuz internet gorduk , nede suret.
NeCi, Düz qaqa düz. Həftəsonu paketidəki zırna kimidi surəti kb dan ayda keçmir.
Məsləhət wifi qalanı boş şeydi.
HasanoFF_Pro, Qazaxstanda ayliq limitsiz internet (2000 Tenge "KZ valyuta") buda Azerbaycan valyutasi "AZN" -i ile 9 manat edir. Surete-Suret, kendlerinde , qesebelerinde, sheherlerinde, ve rayonlarinda eyni set eyni suret . hech bir problem yoxdu.
----
Azerbaycanin interneti konkret olaraq cibimize ziyandi hele bu azmishkimi shebeke 0-derecededir. men shemkirde hele gormemishem ki suret normal olsun hemishe "E" olur arad "H+" ola olmaya.
pulsuz internetin qaydasi vps dir root ile vps alib onu vpn kimi istifade ede bilersiz tebiki qurasdirmani bacarsaz
vede azerbaycanda suretli internet var sadece seher ve rayonlarda kendlerde cox zeif olur meselen menim 3G yeni H ile Terterde saniede 2 3 mb suretim olur hetda daha yuxari amma hazrda kenddeyem burda ise 200 250 kbs suret olur azetcel ve nar i hec demirem berbad haldadi olarda qiymetse brli cox bahadi men Rusiada Tverde bir nece ay oldum orda Teledva Tele2 nomre isleddim 10 azn pulla hem 1 ayliq abune danisig limitsiz hemde limitsiz suretli internet elde etdim daha 2 3 mbs yox 10 15 mbs suret hele seherden cox kenarda 100 150 km uzagsa bele suret cox gozel olur ama bizde operator viskasindan 5km uzaglasdin fso set zad getdi
# By_RoSHkA (06.04.2019 / 23:27)
pulsuz internetin qaydasi vps dir root ile vps alib onu vpn kimi istifade ede bilersiz tebiki qurasdirmani bacarsaz
vede azerbaycanda suretli internet var sadece seher ve rayonlarda kendlerde cox Internet sureti pakete gorede deyiwir.
Azercell;
Heftesonu max suret 1.1mb/s
50mb ve 2 gb arasi paketlerde 4,12mb/s
50 gb paketinde 3G ile 16mb/s, 4G ile ise 25,30mb/s

Cemi: 14