Onlaynda 6 nəfər var
Xiomi Redmi 6 a dan anlayişi olanSalam Necesiniz Nevarneyox Bir Probilem le qarşilaşmişam probilem bundan ibaretdi Menim Telefonum Xiomi Redmi 6 a di 32 Gb Yaddaş android 8.0.1 il 2018 ne ise Telefonu aldigim Tam Texmini 3 ve ya 4 ay olar Telefonu Maqazin den almamişam işlemiş almişam ne ise indi Telefonum Zaryatqa Saxlamir Neyliye Bilerem Arxasinda Daş Getmir Daşi Deyişdirerdim Tek Birdene Qapaqdi Bir Dene de ustunde Gelen Adaftırdi Telefonun Yaddaşinda 15 Dene Proqrram Var Teli Zaryatqaya Taxiram Telefon Gec Zaryatqa Yiğir Tezde Zaryatqa Boşalir Neyleyim ki Normal Zaryatqa Saxlasin Bu Telefon dan işledenlerden bilenlerden bir zehmet etirafli melumat vermesini xaiş edirem Təbriklər ! Yeni mövzu uğurla yaradıldı! Əgər mövzu Qaydalara uyğun olmazsa silinəcək. Mövzudan kənara çıxmayın, mövzuda başqasının fikirlərinə hörmətlə yanaşın, probleminiz varsa şəxsidə həll edin, mövzuda artıq post yazmayın. Qeyd ! Ailəsinə hörmət edən, qeyrəti olan söyüş söyməz, reklam etməz
Format ver çox güman sistemlə əlaqədardır. Çünki xiaomi batareyaları hələ hələ xarab olan şey deyil
Proqramlar
1.ci Whatsapp
2.ci Opera Mini
3.cu Mp3 player
4.cu Snaptube
5.ci Namaz Vaxti
6.ci App Share/Send Pro
instagram
Apple Music
Bir Bank
GetContact
17 TRACK
Traffic Racer
Turbo.Az
Hill Racing PVP
Jom
AliExpiress
[red[Telefonumdaki Proqramlar Bunlardi[/red]
Mr_iLQaR, istemirem eee tele format edim
# B4L4K3nL! (07.04.2019 / 09:22)
Mr_iLQaR, istemirem eee tele format edimOnda zaryatkada işlətməyə davam et )
Salam
Gərəksiz və heç bir Faydası Olmuyan Apk lar var Sənin Telefonunda elə Artıq Şarj Yeyən Onlardı
Sıfırla
5 il evvel lenovo a5800d telefon aldım, 5 ilde zaryatka probleminen başqa her problemi yaşadım )
---
Sende batareyka davamsız olub, tanışımda var o telefondan menimle meslehetleşib almışdı.
En ağır apklerin işledir video montaj tiktok instagram kimi onda 4-5 ay olar işledir heç bir problemi yoxdu, zaryatka vapşe 3 gün qeder saxlayır.
İmza: Fully automatic protection system
P4M3R4IK, son 1 hefte erzinde olub
teli format etsem duzelermi bilirsinizmi
byRaMo, Format Etsem Duzelecek mi
B4L4K3nL!, problem batareyka ile elaqedardirsa formatin ne xeyri ?
İmza: Fully automatic protection system
| [_X3T4_N!CK_] (1 il əvvəl)
|
| #12 |
# B4L4K3nL! (07.04.2019 / 10:40)
P4M3R4IK, son 1 hefte erzinde olub
teli format etsem duzelermi bilirsinizmimen aldigim 1 aydir artiq 6A aldigim zaman mene dedilerki telefona format atmagin meslehetdir dedim ne sebebe dediki Zaryatkada problem ola biler
ve mende alib tukanda elece format eledim ve indiyene qeder iwledirem max: 72 saat zaryatka saxlayir 3200 MAH dir
Format at duzelecek - eger fayllarinin silinmesin istemirsense fayllarini komputere kocur formatdan sonra yeniden telefona at
.gif)
Baterikanın formatla əlaqəsi çətinki ola.
Baterikanı dəyişmək lazımdı. Apar ustaya dəyişsin, amma belə istəsən formatda ata bilərsən at gör bəlkə düzəldi. Ola bilsinntelefonunda cpunu yeyən hər hansı bir virus varki o qızdırır bateriyanı bateriyada bitir
İmza: Founder of MeqaHost.Com and TexnoAze.Com
# byMaRaQ (07.04.2019 / 11:53)
Baterikanın formatla əlaqəsi çətinki ola.
Baterikanı dəyişmək lazımdı. Apar ustaya dəyişsin, amma belə istəsən formatda ata bilərsən at gör bəlkə düzəldi. Ola bilsinntelefonunda cpunu yeyən hər hanshede men de onu deyirem sistemle elaqedardi bashima gelib bilirem
.gif)
1 telefonu gecədən səhərə dək zaryatkaya qoymaqdan ola bilər.
2. telefon nəm çəkməkdən ola bilər.
3. hər telefonun daşı var. daşın kodları var. ( BM və ya BN )
4. zaryatka kristalınnan ola bilər.
5. zaryatka lentinnən ola bilər.
daha dəqiq ustaya yaxənlaş.
byMaRaQ, mümkünatı yoxdu, telefonumda 76 dənə proqram var 1 ssaat yarıma işlədə işlədə 10 faiz gedir.
dediyim problemlərdən birinnəndi.
Salam Refi Tez Tez Istifade Elediyin Praqramlari Aciq Saxlari O Birileri Ise Yuxu Rejimine Kecir
xXxXx, Telefonumda 90 proqram və iPhonedir zaretqası isə çox yaxşıdır.
İmza: Founder of MeqaHost.Com and TexnoAze.Com

Cemi: 19