ADD.AZ |
![]() |
![]() |
Onlaynda 2 nəfər var
Salam, men nece edim ki mes:
<?php
?> yazanda kod iwlemesin bir basa ekrandaca gorunsun onu hansi tagla ede bilerem?
Təbriklər ! Yeni mövzu uğurla yaradıldı! Əgər mövzu Qaydalara uyğun olmazsa silinəcək. Mövzudan kənara çıxmayın, mövzuda başqasının fikirlərinə hörmətlə yanaşın, probleminiz varsa şəxsidə həll edin, mövzuda artıq post yazmayın. Qeyd ! Ailəsinə hörmət edən, qeyrəti olan söyüş söyməz, reklam etməz
Fikrini aydın yaz, başa düşülmür.
PHO kodların .php fayılında yazmaq istəyirsən.
məsəlçün
və istəyirsən ki ekrana salam yox
ümumilikdə kod yazılsın?
Çox sağolun tapdım, yəni ki kod içinə kod yazırsan yazdığın kodlarda ekranda qalır nümunə: http://blog.wox.su/index.html#code-xmp
<xmp>
<?php
?>
</xmp>
Salam.
$sukur deyiskeninde olan kodlar, ekranda kod kimi gorunecek.
# Google-Varisi (11.04.2019 / 09:51)
Çox sağolun tapdım, yəni ki kod içinə kod yazırsan yazdığın kodlarda ekranda qalır nümunə: http://blog.wox.su/index.html#code-xmp
<xmp>
<?php
?>
</xmp>Html seyfede php kodlar zaten, kod kimi gorunur
# MasterUmid (11.04.2019 / 09:53)
Salam.
<?php
$sukur='<?php
Echo Salam;
?>';
Echo htmlspecialchars($sukur);
?>
$sukur deyiskeninde olan kodlar, ekranda kod kimi gorunecek.Cox sagol php de htmlspeacialchars i bilirdim mene html sehifede etmey lazimiydi
:much:
# Google-Varisi (11.04.2019 / 09:56)
Cox sagol php de htmlspeacialchars i bilirdim mene html sehifede etmey lazimiydi
:much::p3:
# MasterUmid (11.04.2019 / 09:55)
Html seyfede php kodlar zaten, kod kimi gorunurnumune kimi yazmiwam html css kodlarinda isteyirdim
html de body { yazanda css iwleyir ekranda kod kimi gorunmur
# Google-Varisi (11.04.2019 / 09:57)
numune kimi yazmiwam html css kodlarinda isteyirdim
html de body { yazanda css iwleyir ekranda kod kimi gorunmurCss kodlar; .css faylda ve ya <style> .... </Style> teqler arasinda iwleyir, Adi seyfelerde kod kimi gorunur. Ama html kodlar php,html v.s seyfelerde iwleyir. Bununda bir caresi olmalidir javascript de htmlspecialchars(); tipli funksiya olmalidir mence.
PHP kodlari php kod olaraq taninmamasi ucun bele yaza bilersen
Əgər html kodları kod olaraq tanıtmadan yazdırmaq istəsən
Mövzu Google-Varisi terefinden bağlandı!
Mövzu arxiv bölməsinə köçürüldü.
Mövzu Bağlıdır
| #1 |
<?php
?> yazanda kod iwlemesin bir basa ekrandaca gorunsun onu hansi tagla ede bilerem?
İmza: Editor by Shukur
| #2 |
| #3 |
| #4 |
məsəlçün
<?php echo "salam!"; ?>
və istəyirsən ki ekrana salam yox
ümumilikdə kod yazılsın?
İmza: #endregion!
| #5 |
<xmp>
<?php
?>
</xmp>
| #6 |
<?php $sukur='<?php Echo Salam; ?>'; ?>
$sukur deyiskeninde olan kodlar, ekranda kod kimi gorunecek.
İmza: what the auye )))
| #7 |
<xmp>
<?php
?>
</xmp>Html seyfede php kodlar zaten, kod kimi gorunur
| #8 |
Salam.
<?php
$sukur='<?php
Echo Salam;
?>';
Echo htmlspecialchars($sukur);
?>
$sukur deyiskeninde olan kodlar, ekranda kod kimi gorunecek.Cox sagol php de htmlspeacialchars i bilirdim mene html sehifede etmey lazimiydi
:much:
| #9 |
Cox sagol php de htmlspeacialchars i bilirdim mene html sehifede etmey lazimiydi
:much::p3:
| #10 |
Html seyfede php kodlar zaten, kod kimi gorunurnumune kimi yazmiwam html css kodlarinda isteyirdim
html de body { yazanda css iwleyir ekranda kod kimi gorunmur
| #11 |
numune kimi yazmiwam html css kodlarinda isteyirdim
html de body { yazanda css iwleyir ekranda kod kimi gorunmurCss kodlar; .css faylda ve ya <style> .... </Style> teqler arasinda iwleyir, Adi seyfelerde kod kimi gorunur. Ama html kodlar php,html v.s seyfelerde iwleyir. Bununda bir caresi olmalidir javascript de htmlspecialchars(); tipli funksiya olmalidir mence.
| #12 |
print ("<?php print 'salam'; ?>");
Əgər html kodları kod olaraq tanıtmadan yazdırmaq istəsən
İmza: Fully automatic protection system
| #13 |
Mövzu arxiv bölməsinə köçürüldü.
![]() |
![]() |