Onlaynda 2 nəfər var
Mobilink'dən son vaxtlar...Salam. Mobilink'dən son vaxtlar ödəniş alan olub ? 1 və ya 2 həftə əvvəl ?
Keçid qiymətləri qalxıb, məe nəsə maşenniklik iyi gəlir mobilink'dən.
1 keçid = 0.025 azn (2 qəpik yarım)
İmza: səni itirdiyim gün öldüm mən.
Təbriklər ! Yeni mövzu uğurla yaradıldı! Əgər mövzu Qaydalara uyğun olmazsa silinəcək. Mövzudan kənara çıxmayın, mövzuda başqasının fikirlərinə hörmətlə yanaşın, probleminiz varsa şəxsidə həll edin, mövzuda artıq post yazmayın. Qeyd ! Ailəsinə hörmət edən, qeyrəti olan söyüş söyməz, reklam etməz
men umumiyyetle hech vaxt oenish almamisham ordan :ks51:
# Mr_iLQaR (13.04.2019 / 14:24)
men umumiyyetle hech vaxt oenish almamisham ordan :ks51:İstifadə etməmisən?
4-5 il əvvəl ödəniş almışdım axırıncı dəfə

İmza: Fully automatic protection system
# MasterUmid (13.04.2019 / 15:20)
İstifadə etməmisən?yalniz reklam yayimlamaq uchun
MasterUmid, kecid qiymetini reklamveren teyin edir men her kecid ucun 2 qepik qoymusamsa kilik edilen sayt sahibine 1.5 qepik gedir ve reklam sahibinden 2 qepik cxlir
2.5 sene gelirse her kilikde reklamveren 3 qepik teyin edib qiymeti budu sebeb ve men 58 azn balansi xaqonun oz istiraki ile 50 azna satdim basqa bir sexse panrlden menim hesabimdan pulu silib alanin hesabna kocurdu
MasterUmid, Salam. Mobilink qazancli deyil mence sayt qazancim4.720idi 1hefte evvel yenibdi 2.345e indi ise 3 du ve sayt qeyd edirem xaqo silir men qeyd edirem kodu atiram xaqo birde silir
http://tapim.wox.su nece aydi isleyirdi reklam 1 hefte evvel birinde qeyd etdim xaqo islemeyen zortop.ml reklamin saxladi aktiv tapim.wox.su reklamin sildi, yeni mence bos seydi.
onun men mobs.az da balansim 17 manat idi 20 azn olacagdi ki cekem gordum ki itdi balansim oldu 7 manat yazmiwam werefsize deyir saxta iplerle kecid olunub dedim ala nece qurulub o ki satxa iple kecid ola qepik vere soydum buladim cixdim inanmayin onun hecneyne atir cox saytlar cixib uje ondan
2azn odenis almaliyam vermir) 20 azn deyir.)))
Salam mence 20 azn meselesi lazimsiz olub hem ero sayta reklam vermir hemde 20 azn cixaris deyir normal sayt o pulu cetin tamamlayib cixara
Herkese ayri-ayriliqda tewekkurler..
Mobilink Turklerin klikin niye saymir??
MasterUmid, Melumatim yoxdu

Cemi: 13