Onlaynda 4 nəfər var
Kohnelerden kimler var?Salam. Kohne masterlerden kimler var?
Təbriklər ! Yeni mövzu uğurla yaradıldı! Əgər mövzu Qaydalara uyğun olmazsa silinəcək. Mövzudan kənara çıxmayın, mövzuda başqasının fikirlərinə hörmətlə yanaşın, probleminiz varsa şəxsidə həll edin, mövzuda artıq post yazmayın. Qeyd ! Ailəsinə hörmət edən, qeyrəti olan söyüş söyməz, reklam etməz
S3VG!T3K, Qaqaw senin adin ne idi? Foruma ilk girdiyim gunlerden gorurdum senin nikini ))
Azmasterin ilk yarandığı gündən 6-7 nəfərin içində məndə vardım) Elşaddı adım. Dehliz.in / grandhost.az-dan xatırlayarsan
S3VG!T3K, Hə yadıma düşdü qaqaş. Necəsən? Səni görmək nə xoşdu
Salam xoş gəlmisən
.gif)
# S3VG!T3K (24.04.2019 / 20:23)
Azmasterin ilk yarandığı gündən 6-7 nəfərin içində məndə vardım) Elşaddı adım. Dehliz.in / grandhost.az-dan xatırlayarsanHansı saytlar idi ki onlar mən tanımıram

Mr_iLQaR, Salam İlqar. Sənidə tanıyıram
# Hemiko (24.04.2019 / 20:25)
Mr_iLQaR, Salam İlqar. Sənidə tanıyıramVə aleyküm ) Məni tanımayan var ki? :g11:
Hemiko, Yaxşıyam, sən yaxşı olasan. Mən buralıqdayam onsuz)
Mr_iLQaR, Sən həmin vaxtlar yoxuydun forumlarda normaldı görməməyin))))

Mr_iLQaR, Hamı tanımalıdı səni?)
Qarakabus zad varıydı gündə 1 script çıxarırdı. Karayazının məşhur olduğu vaxtlar. Heyif o günlərdən
# S3VG!T3K (24.04.2019 / 20:27)
Mr_iLQaR, Sən həmin vaxtlar yoxuydun forumlarda normaldı görməməyin)))) 
Əəə durr ))) dəhliz.in baza parolu tək məndə idi. Yadında qalmaz )))) mən elə o vaxtdan forumlardayam )) heç olmasa sən danışmada ))
# Hemiko (24.04.2019 / 20:27)
Mr_iLQaR, Hamı tanımalıdı səni?)Yoo lazım olanlar bəs edir )
# Hemiko (24.04.2019 / 20:28)
Qarakabus zad varıydı gündə 1 script çıxarırdı. Karayazının məşhur olduğu vaxtlar. Heyif o günlərdənO vaxtın qəşəng modifikasiya edənlərindən idi
Mr_iLQaR, Hə lazım olanlar denəndə onda. Hamı demə.

Cemi: 117