Onlaynda 2 nəfər var
kompdaa problemsalam demeli bele 1kompum personalni esgerlikden iyulda meznuyete geldim format etdim 10 gun iwletdim sonra qoydum otaga getdim iwlenmedi hec texris oldum yanvarda qayitdim taxdim razetkaya sistem blok dayandi power knopkani vurdum perpere firandi dayandi sonra sistem blokun qapagin acdim istide saxladim sonra sitsem blok iwledi perpe falanda firandi ama monitora siqnal oturmedi bu neyden olar mene ele gelir soyug otaqda qalib 5/6 ay ondan olar? neise kecek notbuka bunudaki fevralda format eledim windows 7 profsiyanal 32 bit yazdim bele wey olmurdu biraz var ekarana goy yazi gelir memeory disk yazilir saniye gelir saniye bitir sonur nem sora bayax yutubda kinoya baxdigim yerde hec goyde gelmedi oz ozune sondu dehsetde qizir neyden olar toshiba satellite dir
Təbriklər ! Yeni mövzu uğurla yaradıldı! Əgər mövzu Qaydalara uyğun olmazsa silinəcək. Mövzudan kənara çıxmayın, mövzuda başqasının fikirlərinə hörmətlə yanaşın, probleminiz varsa şəxsidə həll edin, mövzuda artıq post yazmayın. Qeyd ! Ailəsinə hörmət edən, qeyrəti olan söyüş söyməz, reklam etməz
birde biosda vt technology ne enable nede disable olunmur hec ustune gelmek vurmag olmur yalandan text kimi adi yazilib
Usta yanına apar
İmza: Fully automatic protection system
# P4M3R4IK (27.04.2019 / 18:55)
Usta yanına aparustaya verecek pulum olsaydi burda nie komek isteyirdim
# NERO (27.04.2019 / 18:56)
ustaya verecek pulum olsaydi burda nie komek isteyirdimDəqiq carəni youtubedən baxa bilərsən
İmza: Fully automatic protection system
Başım çıxmır. Bəlkədə yutubda axtarsan taparsan.
İmza: Nə Artıq, Nədəki Əksik.
Ekran göyərmək ya ekrana görüntü gəlməmək videokartın praplemidi məncə.
# (By)_Ceza (27.04.2019 / 22:08)
Ekran göyərmək ya ekrana görüntü gəlməmək videokartın praplemidi məncə.personalda videokart yoxdu radnoyla iwleyir
.gif)
# NERO (27.04.2019 / 22:23)
personalda videokart yoxdu radnoyla iwleyir .gif)
Onda ana platada ola bilsin kondisatorlardan biri veya bir necəsi sıradan çıxıb.
Düzəliş etdi: P4M3R4IK | 1 il əvvəl | 1 dəfə İmza: Fully automatic protection system
toshibanin qizmagi normal haldu mendede beledi icerisi temizlense duzelecek qizma provlemi

Cemi: 13