Onlaynda 3 nəfər var
Youtube'də Köməksalam, bir kanal var o kanal hansı nömrədə açılıbsa unutmuşuq Youtube'dən anlayışı olan varsa kanal linkini atım mövzuya hansı nömrədən açıldıqına baxıb yaza bilərsiniz?
Təbriklər ! Yeni mövzu uğurla yaradıldı! Əgər mövzu Qaydalara uyğun olmazsa silinəcək. Mövzudan kənara çıxmayın, mövzuda başqasının fikirlərinə hörmətlə yanaşın, probleminiz varsa şəxsidə həll edin, mövzuda artıq post yazmayın. Qeyd ! Ailəsinə hörmət edən, qeyrəti olan söyüş söyməz, reklam etməz
# Xezri (22.12.2018 / 16:45)
salam, bir kanal var o kanal hansı nömrədə açılıbsa unutmuşuq Youtube'dən anlayışı olan varsa kanal linkini atım mövzuya hansı nömrədən açıldıqına baxıb yaza bilərsiniz?Salam, düzünü deyim özüm şəxsən hesab itirmişəm və şifrəmi tapa bilmədim.
Mən tapdım, amma şifrəmi qeyd etmişdim bir yerə elə daxil oldum hesabıma.
Başqa yolunu bilmirəm çünki günlərlə axtardım yolu yoxdu, şirkətə məktub yazıb bəlkə tapmaq olar amma dəqiq bilmirəm.
P4M3R4IK, fikirin üçün təşəkkür edirəm
görüm yenədə necə edə bilirəm heyid o qədər abunəsi olanı tapa bilmirəm
# Xezri (22.12.2018 / 16:50)
P4M3R4IK, fikirin üçün təşəkkür edirəm
görüm yenədə necə edə bilirəm heyid o qədər abunəsi olanı tapa bilmirəmotur fikirləş, əlinə gəlib keçmiş bütün nömrələri qeyd et yoxla tapa bilərsən.
Salam Link At Baxaq komek ede biliremmi ede bilsem yaxsi olardi
Mən bərpa etmək istəyəndə ad soyad tələb etdi Əli Qasımov olan ad soyadın səhv olduğumu deyirdi sistem

# P4M3R4IK (22.12.2018 / 16:51)
otur fikirləş, əlinə gəlib keçmiş bütün nömrələri qeyd et yoxla tapa bilərsən.2 gündeür buna çalışıram ama hem xatırlamıram qismətdir bəlkə alınar
# P4M3R4IK (22.12.2018 / 16:51)
otur fikirləş, əlinə gəlib keçmiş bütün nömrələri qeyd et yoxla tapa bilərsən.sizinlə razıyam illərlə keçmiş hesablarımı nömrəm və bir parolum vardı onun sayəsində tapmışam hərzaman)
Ad Soy Ad Da yazmagi unutma
# P4M3R4IK (22.12.2018 / 16:52)
Mən bərpa etmək istəyəndə ad soyad tələb etdi Əli Qasımov olan ad soyadın səhv olduğumu deyirdi sistem 
kaş elə problem ad soyad olardı))

Cemi: 12