ADD.AZ |
![]() |
![]() |
Onlaynda 4 nəfər var
Dostlar Post Panel Yoxdur !
Postlar yalniz biz adminlerin bele yigilmasi ile mumkundur
Sistemi bele qurduqki her kes postlara fikir bildirerek post +1 toplasinlar
Xidmetler ucuzdur
Təbriklər ! Yeni mövzu uğurla yaradıldı! Əgər mövzu Qaydalara uyğun olmazsa silinəcək. Mövzudan kənara çıxmayın, mövzuda başqasının fikirlərinə hörmətlə yanaşın, probleminiz varsa şəxsidə həll edin, mövzuda artıq post yazmayın. Qeyd ! Ailəsinə hörmət edən, qeyrəti olan söyüş söyməz, reklam etməz
bawa duwmedim qaqaw neceki post yaziram bir post gelir ya iki?
# Az3N!ck (11.12.2018 / 07:27)
bawa duwmedim qaqaw neceki post yaziram bir post gelir ya iki?her yazilan movzu fikire gore 1 post hesabiniza gelir elbetdeki bow (flood) post yazmaq olmaz
tebiiki) bildim onsuz ele idi de bilmirikmi guya
# Az3N!ck (11.12.2018 / 07:30)
tebiiki) bildim onsuz ele idi de bilmirikmi guyabu movzu post isteyenlerin nezerinedirki yeni biz rutbeliler bele post artira bilmirik ozumuze bizlerde adi user kimiyik
Salam, beli post xidmetleri servisi istifadeci aktivliyi nezere alinaraq qurulub, qiymet ucun lazimi postlarda nezere alinaraq qurulub.
Post panel flan ehtiyac gormedim hec, eger 1 istifadeci gunde 50 post yazirsan ne post panel zad ?
# P4M3R4IK (11.12.2018 / 07:50)
Salam, beli post xidmetleri servisi istifadeci aktivliyi nezere alinaraq qurulub, qiymet ucun lazimi postlarda nezere alinaraq qurulub.
Post panel flan ehtiyac gormedim hec, eger 1 istifadeci gunde 5TAMAMI ILE DOGRU
Bir mənalı şəkildə şəxsidə mənə (post ver) söhbəti olmasın.
Təşəkkürlər.
təşəkkürlər)
# P4M3R4IK (11.12.2018 / 07:59)
Təşəkkürlər.qaqa inansan o artiw sobetdir ele bilirdim post cixilmir ama cixilir bomba kimidi ama heqqi saytda oturmuruqki neyese gore oturaq bilsenmi)
Özdə çox post işlətmiyin rasxoddu kasıbıclıq vaxtı )
# P4M3R4IK (11.12.2018 / 08:09)
Posta devalvasiya gələcək (
# Schwarz (11.12.2018 / 08:10)
Posta devalvasiya gələcək (kursu öldürməyək, gəlməz
Sistem flood eləyir hər mövzuda eyni sözü yazır :gy:
+++ CommenT
Admin Post Vere Bilmir Bilesiz Bizde Yazdiqimiz Her Şərh və Mövzulara Görə Toplayırıq Postu
# Schwarz (11.12.2018 / 08:14)
Sistem flood eləyir hər mövzuda eyni sözü yazır :gy:posta rasxod deyirsən ?
# P4M3R4IK (11.12.2018 / 08:16)
posta rasxod deyirsən ?hə)
Ugurlar yaxsidi
Mövzu Bağlıdır
| #1 |
Postlar yalniz biz adminlerin bele yigilmasi ile mumkundur
Sistemi bele qurduqki her kes postlara fikir bildirerek post +1 toplasinlar
Xidmetler ucuzdur
| #2 |
| #3 |
| #4 |
bawa duwmedim qaqaw neceki post yaziram bir post gelir ya iki?her yazilan movzu fikire gore 1 post hesabiniza gelir elbetdeki bow (flood) post yazmaq olmaz
| #5 |
| #6 |
tebiiki) bildim onsuz ele idi de bilmirikmi guyabu movzu post isteyenlerin nezerinedirki yeni biz rutbeliler bele post artira bilmirik ozumuze bizlerde adi user kimiyik
| #8 |
Post panel flan ehtiyac gormedim hec, eger 1 istifadeci gunde 50 post yazirsan ne post panel zad ?
| #9 |
Post panel flan ehtiyac gormedim hec, eger 1 istifadeci gunde 5TAMAMI ILE DOGRU
| #10 |
Təşəkkürlər.
| #11 |
İmza: #endregion!
| #12 |
Təşəkkürlər.qaqa inansan o artiw sobetdir ele bilirdim post cixilmir ama cixilir bomba kimidi ama heqqi saytda oturmuruqki neyese gore oturaq bilsenmi)
| #13 |
| #14 |

Posta devalvasiya gələcək (
| #15 |

Posta devalvasiya gələcək (kursu öldürməyək, gəlməz
| #16 |
| #17 |
Admin Post Vere Bilmir Bilesiz Bizde Yazdiqimiz Her Şərh və Mövzulara Görə Toplayırıq Postu
| #18 |
Sistem flood eləyir hər mövzuda eyni sözü yazır :gy:posta rasxod deyirsən ?
| #19 |
posta rasxod deyirsən ?hə)
| #20 |
![]() |
![]() |