Onlaynda 5 nəfər var
Gündəlik Reklam - 5 RublSalam. bir neçə gün öncə mövzu açmışdım bu barədə artıq tam şəkildə istifadə edə bilərsiz.
1 günlük reklam qiyməti: 5 RUR
1 günlük reklam rəngin qiyməti: 1 RUR
1 günlük qalın reklam yazısı qiyməti: 1 RUR
1 günlük əyri reklam yazısı qiyməti: 1 RUR
http://sextop.us/paywk/Təbriklər ! Yeni mövzu uğurla yaradıldı! Əgər mövzu Qaydalara uyğun olmazsa silinəcək. Mövzudan kənara çıxmayın, mövzuda başqasının fikirlərinə hörmətlə yanaşın, probleminiz varsa şəxsidə həll edin, mövzuda artıq post yazmayın. Qeyd ! Ailəsinə hörmət edən, qeyrəti olan söyüş söyməz, reklam etməz
bol qazanc
.gif)
çox sağolun
Düzəliş etdi: (By)_Ceza | 2 il əvvəl | 1 dəfə vaxt var idi səhifəsi çox olan yerlərdə reklam qoymurdu heçkim ))
# ***By*** (29.12.2018 / 08:45)
vaxt var idi səhifəsi çox olan yerlərdə reklam qoymurdu heçkim ))ondan mənə nə?
vaxt var idi səhifəsi çox olan yerlərdə reklam qoymurdu heçkim ))mənim topumun hər zaman reklamı gedir digər rus özbək saytlarında səf salma məni kimləsə .
açılan gündən bu günə kimi 1deq belə bağlı qalmayıb . vaxt olub 1500 1700 hostu olurdu.
kiminsə topunda kimsə reklam qoymursa mənə dəxli yoxdu onun
.gif)
yaxşı yaxşı çox söz deyə bilərəm amma demirəm münaqişə yaranacaq ))
# Dj_AzizoV (29.12.2018 / 08:40)
ugurlar qaqatəşəkkür
# ***By*** (29.12.2018 / 08:58)
yaxşı yaxşı çox söz deyə bilərəm amma demirəm münaqişə yaranacaq ))yaz gəlsin ürəyində qalmasın .
top nədiki onun üstündə dava edək yaz aydınlıq gətirək hər cümləyə
.gif)
| [_X3T4_N!CK_] (2 il əvvəl)
|
| #12 |
vaxt var idi səhifəsi çox olan yerlərdə reklam qoymurdu heçkim ))ele bir vaxt olmuyub axi )))
o vaxti hec reklam api sistemleri azerbaycanda yox idi buganin klikleri ile boyuyurdu cox adam )))
bundan elave her kes panelden reklam elave edirdi ve ya tesdiqle
# (By)_Ceza (29.12.2018 / 08:57)
mənim topumun hər zaman reklamı gedir digər rus özbək saytlarında səf salma məni kimləsə .
açılan gündən bu günə kimi 1deq belə bağlı qalmayıb . vaxt olub 1500 1700 hostu olurdu.
kiminsə topunda kboyaq nidavolnu danışdın, ona görə biraz qıcıqlandım, mən top reyting işlədəndə çoxu bilmirdi top reyting nədir, Əli mənə top reyting yığdı sağolsun, qəşəy də işliyirdi heçkimdədə yox idi söhbət indi sizin hamınız işlətdiyiniz top reytonglərdən gedir, bəziləri çıxır deyir dırkalıdır, bəziləri deyir məsləhət deyil başın burax bax bu adamı əsəbləşdirir, çünki mən paylaşmayınca cağ kimi idi çoxunun gözü var idi o top reyting scriptində amma indi hamı pisləyir bax buna yanıram.
oki qaldı onnan sənə nə , reklam qoyan yox idi o vaxtı indi day bilmirəm yani deməyim o idiki o funksiyanı yığmaq asan bir şeydi , ehtiyac duyulsaydı çoxdan yığılmışdı onnanda qəşəy birşeylər.
yop reyting bağlanma məsələsinədə belə birşey diyim mənim iLk10.Biz məndə olan vaxtı 17 səhifə li top reytingim var idi heç özümlə elə öyünmürdüm, ümiyətcə öyünmürdüm çünki sadəlik gözəllikdi 4,5 səhifəli top reyting saytın var elə bilirsən birdənə səndədi , çox yox 50 manat reklama pul buraxım gör saytımda 7 səhifə olur top reyting sadəcə hələ zamanı deyil...
Ugurlar ayqa bol qazanclar
mən sənin 1 cümləndən tutmuşdum 17 səhifəlik topun olmağını deyəcəksən :ha: olana şükür bu günümüzə şükür . işlətmisən əcəb eləməsin ondanda yaxşısını işlətmək qismət olsun təki. ama bunları mənə deməyin mənasızdı
.gif)
insan bir uğurlar yazar xeyirli olsun yazar sora iradını bildirər.
Düzəliş etdi: (By)_Ceza | 2 il əvvəl | 1 dəfə# NeCi (29.12.2018 / 10:50)
Ugurlar ayqa bol qazanclarçox sağol qaqam
.gif)
vay aleykum xeyirli olsun adas
BaLaKenLi, təşəkkür
.gif)
davam . fikrimcə Azərbaycan üçün çox sərfəli qiymət qoymuşam
----
davam
.gif)

Cemi: 19