Onlaynda 7 nəfər var
Adban.su veya iceban.su da balans aliram.Salam,
Mənə adban su və iceban.su da balans lazımdı. Balansı mənim loginə transfer edəcəysiz. Olan varsa. Yazsın bir zəhmət. Ödəməni danışıb həll edəriy. Vebmoneydə pulu olan adban.su ya yükləyib də mənə transfer edə bilər. Dəyərində alacam. Gözləyirəm.
Təbriklər ! Yeni mövzu uğurla yaradıldı! Əgər mövzu Qaydalara uyğun olmazsa silinəcək. Mövzudan kənara çıxmayın, mövzuda başqasının fikirlərinə hörmətlə yanaşın, probleminiz varsa şəxsidə həll edin, mövzuda artıq post yazmayın. Qeyd ! Ailəsinə hörmət edən, qeyrəti olan söyüş söyməz, reklam etməz
# P4M3R4IK (09.01.2019 / 16:38)
ugurlar agaSağol qaqa
Webmoney hesab iwini hell ede bilerim, ineternet hazirda yox ile beraberdi.
Qisaca balans tapmasan seher webmoney ile artirariq.
Webmoney komek ederem men tesdiqe
# P4M3R4IK (09.01.2019 / 16:41)
Webmoney hesab iwini hell ede bilerim, ineternet hazirda yox ile beraberdi.
Qisaca balans tapmasan seher webmoney ile artirariq.Edəy qaqa
Basic, adbandan son vaxtlar qqzanc 4 5 defe awagi enib ona gore adbanda balans tapmag cetindi
İmza: ADD.AZ istifade edirem
# NewNick (09.01.2019 / 18:56)
Basic, adbandan son vaxtlar qqzanc 4 5 defe awagi enib ona gore adbanda balans tapmag cetindiHe bilirem. Asagi enme sebebi tizer kecidlerinin hamisina pul vermir uje. Biraz saxtalasdiriblar sistemi. Kliki syir ama pul vermir.
Basic, 2 3 gun gozleyirem duzelmese kodu saytda cixaracam .. qazancim 4 5 defe azalib adbanda ....
# NewNick (09.01.2019 / 18:59)
Basic, 2 3 gun gozleyirem duzelmese kodu saytda cixaracam .. qazancim 4 5 defe azalib adbanda ....Qaqa nece wmr var ? Sende.
Basic, ozumde wmr axtaram .. adbana guvendim onada qar yagdi ...
1500 wmr almiwam 1000 wmr alacam
# NewNick (09.01.2019 / 19:03)
Basic, ozumde wmr axtaram .. adbana guvendim onada qar yagdi ...
1500 wmr almiwam 1000 wmr alacamHe onda hec..
----
Hell eledim movzunu.
Mövzu Basic terefinden bağlandı!
Mövzu arxiv bölməsinə köçürüldü.

Cemi: 15