Onlaynda 5 nəfər var
Bakcell problemSalaam bakselde komek lazimdi demeli bugun saat 13.00'da cin nomre aldim rayondan. telesirdim wexsyeti verdim aldim nomreni kontur almaqa vaxt olmadi indi aldim kontur vurdum ingilis dilinde soz yazikir bilmirem ne demeydi bu nevaxta duzeler?
The recharging is failed.
bele yazilir....
Düzəliş etdi: help_me | 2 il əvvəl | 1 dəfəTəbriklər ! Yeni mövzu uğurla yaradıldı! Əgər mövzu Qaydalara uyğun olmazsa silinəcək. Mövzudan kənara çıxmayın, mövzuda başqasının fikirlərinə hörmətlə yanaşın, probleminiz varsa şəxsidə həll edin, mövzuda artıq post yazmayın. Qeyd ! Ailəsinə hörmət edən, qeyrəti olan söyüş söyməz, reklam etməz
ola bilerki nomren hele aktiv olmayib
# P4M3R4IK (09.01.2019 / 17:17)
ola bilerki nomren hele aktiv olmayibsalam qardas. set gelir. zeng edirem harasa.... nomreviz porçdan baqlidi deyir.
saat neceden sora acilar qaqashim?
help_me, deqiq bilmirem, 24 saat erzinde acilar yaqinki.
Eger acilmasa bakcell 555 zeng et veya resmi dunkanlardan birine yaxinlash.
# P4M3R4IK (09.01.2019 / 17:22)
help_me, deqiq bilmirem, 24 saat erzinde acilar yaqinki.
Eger acilmasa bakcell 555 zeng et veya resmi dunkanlardan birine yaxinlash.gece 00:00'dan sonra aclmalidi qaqaw?
# help_me (09.01.2019 / 17:23)
gece 00:00'dan sonra aclmalidi qaqaw?deqiq bilmirem, men azerbaycan nomresi isletmirem, normalda 3-4 saata tam aktiv olmalidi bele daha etrafli melumat ucun yene deyirem bakcell ile elaqe saxla.
# P4M3R4IK (09.01.2019 / 17:25)
deqiq bilmirem, men azerbaycan nomresi isletmirem, normalda 3-4 saata tam aktiv olmalidi bele daha etrafli melumat ucun yene deyirem bakcell ile elaqe saxla.555 zeng edirem, deyir borcdan baglidi nomre....
Pamerik, tsk melmat ucun, siz azerbaycanda yasamrszki?
Düzəliş etdi: help_me | 2 il əvvəl | 1 dəfə help_me, evala vay aleykum salam
engilis ce yazilan sozun menasi
Şarj edilməmişdir.
sen nomreni alib 2 azn kontur vurmaliydin 2 saat erzinde aktiv edilmelidir
Salam.. bu Hal menimde bawima geldi nomre Aldim 2 dene manatliq kontur aldim geldim yukleyende dunen bele yazilirdi, dediler butov 2 manatliq kontur almalisan, getdim Aldim buda yuklenmedi.. dalinca duwmedim hardasa 2 ay sonra aldigim magazadan getdim dediler yazib.
Cin Nomre Azercell Nomreleri kimi doylu
Sohbet Cin Nomreden Gedir
Nomreni Aliriq Nomrenin Aktiv Edilmesi Ucun 2 azn cin kontur alib saxlayaq ki nomremiz aktiv edildikden sonra yukleyib xedimizi aktiv edek
butov 2 azn olmali dir tek tek 1 azn olmaz xetdimiz aktiv olmasi ucun 2 azn butov kontur lazimdir
nomreni aldigin zaman saata bax 2 saat erzinde aktiv edilir
nomreniz aktiv edildikden sonra 2 azn cin konturu balansa yukleyin fso kontur balansa yuklenildikden sonra nomreniz 5 deqqe erzinde aktiv edilir sonra serfeli tarife salin ki size serf etsin
Mövzu adı "Bakcell problem" olaraq dəyişdirildi!
Mövzu açarkən diqqətli olun!
Mövzu dilxor terefinden bağlandı!
Mövzu arxiv bölməsinə köçürüldü.

Cemi: 13