ADD.AZ |
![]() |
![]() |
Onlaynda 4 nəfər var
Axwaminiz Xeyr. Lebebimi Deyismek Fikirim Var Sizce Legebimi Ne Qoyum Fikirlerinizi Yazin....
Təbriklər ! Yeni mövzu uğurla yaradıldı! Əgər mövzu Qaydalara uyğun olmazsa silinəcək. Mövzudan kənara çıxmayın, mövzuda başqasının fikirlərinə hörmətlə yanaşın, probleminiz varsa şəxsidə həll edin, mövzuda artıq post yazmayın. Qeyd ! Ailəsinə hörmət edən, qeyrəti olan söyüş söyməz, reklam etməz
_dj_manyak_, Bu yaxsidi
bY_MaNiYaK
bir ləqəb seç onunlada ged
mən foruma zada girəndə 2010 da zadda bele olardı ilk dəfə Nəcim idi ləqəbim oda forum deyildi otağ idi orda onunla girmişdim sonra Sərxanla işlədim LiL.SeRxAn lil ləqəbin mənədə verdi o gün bu gün yadıma gəlmirki ləqəbimi dəyişəm
# LiL_NeCo (12.01.2019 / 05:21)
mən foruma zada girəndə 2010 da zadda bele olardı ilk dəfə Nəcim idi ləqəbim oda forum deyildi otağ idi orda onunla girmişdim sonra Sərxanla işlədim LiL.SeRxAn lil ləqəbinEslinde deyişmemek daha yaxşıdı, mence.
Mende Dedim Size Deyim Qardaslar Yenede Sagolun.gif)
)))))
Mövzu ***By*** tərəfindən Kömək və Dəstək bölməsinə köçürüldü.
Mövzu açarkən diqqətli olun!
köçürüldü
By_Maniak
Mövzu ***By*** terefinden bağlandı!
Mövzu arxiv bölməsinə köçürüldü.
Mövzu Bağlıdır
| #1 |
| #2 |
| #3 |
| #4 |
| #5 |
mən foruma zada girəndə 2010 da zadda bele olardı ilk dəfə Nəcim idi ləqəbim oda forum deyildi otağ idi orda onunla girmişdim sonra Sərxanla işlədim LiL.SeRxAn lil ləqəbin mənədə verdi o gün bu gün yadıma gəlmirki ləqəbimi dəyişəm
| #7 |
mən foruma zada girəndə 2010 da zadda bele olardı ilk dəfə Nəcim idi ləqəbim oda forum deyildi otağ idi orda onunla girmişdim sonra Sərxanla işlədim LiL.SeRxAn lil ləqəbinEslinde deyişmemek daha yaxşıdı, mence.
| #8 |
.gif)
| #9 |
.gif)
| #10 |
Mövzu açarkən diqqətli olun!
| #11 |
| #12 |
By_Maniak
| #13 |
Mövzu arxiv bölməsinə köçürüldü.
![]() |